мій конспект літературне читання 2 клас ковальчук

мій конспект літературне читання 2 клас ковальчук

Намалювати свій малюнок до казки. Літературне читання 2 клас. Урок 1. У ДИТИНСТВІ ВИВЧЕНЕ, ЩО НА КАМЕНІ ВИСІЧЕНЕ.  2. Ознайомлення з підручником «Літературне читання». — У другому класі на уроках читання ми поринемо у чарівний світ художнього слова. Читатимемо багато чудових оповідань, віршів, казок, дізнаємося про їх авторів. Допоможе нам у цьому новий підручник. Конспект уроку української мови (читання) з використанням навчального посібника «Українська мова та читання» (підручник для 2 класу, частина 2) О.Савченко. Урок № 1-2. Знайомство з підручником. Вступ до теми.  Мета: ознайомити учнів з новим підручником; навчити виразно читати вірші, інтонувати речення; удосконалювати навичку читання; аналізувати та відповідати на запитання за змістом прочитаного; виховувати інтерес до оточуючої природи, спостережливість; формувати вміння бачити прекрасне; прищеплювати любов до школи. Обладнання: мультимедійний комплект. Хід уроку. ОК (організація класу). Створення позитивного психологічного клімату класу. МНД (мотивація навчальної діяльності). Головна » Файли » Конспекти уроків » Літературне читання.

Літературне читання. 2 клас. І семестр (конспекти за підручником О. Я. Савченко). 29.08.2015, 19:10.

Назва : І семестр (за підручником О.

Автор : Ковальчук Н.

О., Настенко. І. Рік : 2013. Сторінок: 109.

Урок позакласного читання. Наче вулик наша школа. Урок 7.

Коли щось робиш, думай про наслідки.  З чистого джерела народної мудрості. Урок 19. Савченко О.Як радісно, що відтепер, з початком нового навчального року, ми знову у школі.

Чи сумував ти за учителями, однокласниками, новими підручниками та веселими шкільними заходами? Тож давай тоді приступимо до наших цікавих і захоплюючих занять. Зверни, будь ласка, увагу на назву розділу та замислись над її значенням. Саме так звучить наша мова у твоїй школі. Можливо, тобі доводилось чути крилатий народний вислів: “Слово до слова — зложиться мова”. Він означає, що мова — це результат мовленнєвої діяльності, яку здійснював народ протягом століть. Вона подібна безкрайньому морю, в яке тр Для вчителів початкової школи. літературне читання, мій конспект, 2 клас, оновлена програма. Ми гарантуємо мінімальні ціни, безкоштовну доставку на склад перевізника при гуртовому замовленні від 3 000 грн.

Навчальна література та робичи зошити для ДНЗ за оптовими цінами.

Видавництво Ранок, Основа, Школа, Літера, Підручники і посідники. 2-й клас. IІ семестр (за підручником О. Серія: 2 клас.  Обкладинка: м’яка Автор: Аралова Код товару: 9786170030917 Ковальчук Літературне читання 2 клас 2 семестр (за підручником Савченко) (серія: Мій конспект) купити «Основа» Мій конспект. ІІ семестр (за підручником О. ПШМ173. ІІ семестр за підручником Савченко О. Код товару : 132103. Залишити відгук. Aвтор. Ковальчук Н. Видавництво. Основа.  Посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування та розробки уроків літературного читання у 2 класі, складені відповідно до вимог нової навчальної програми для шкіл з українською мовою навчання за підручником О.Я.Савченко. Задля зручності використання всі розробки розміщені на відривних аркушах. Мета. Ознайомити учнів з історією виникнення паперу і книгодрукування; поглиблювати їх знання про книги, їх різноманітністю; прищеплювати знання і вміння бережливого поводження з книгами; розширювати словниковий запас. Розвивати читацькі навички другокласників; спостережливість, увагу, пам’ять, зв’язне мовлення. Виховувати згуртованість, вміння поважати один одного, цікавість до книги та інтерес до читання. Розв’язник до підручника «Літературне читання 2 клас, Савченко О.Я.» є складовою навчального проекту «Сам собі репетитор», як форми дистанційного навчання (з допомогою батьків).

Охороняється законом про авторське право. Жодна частина не може бути використана в комерційних цілях без письмової згоди його автора.

Літературне читання, В рідній школі – рідне слово. Казка вчить, як на світі жить.  Завдання зі скриньки казок. Гарвасюк Оксана Володимирівна, вчитель початкових класів Білоцерківськоїї ЗОШ І-ІІІ ступенів №20. <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. Підсумковий урок-мандрівка «Казковий дивосвіт». Гонор Тамара Анатолыъвна, вчитель початкових класів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильківського району. Як посолиш, так і їстимеш. Іван Франко «Лисичка та журавель». Пампуха Наталія Василівна, вчитель початкових класів Ставищенського НВК Ставищенського району. На язиці медок, а на душі — льодок. Лисиця та їжак ( Літературне читання — 2 клас Автор: Крупейченко Лариса Павлівна, вчитель початкових класів ЗОШ №10. Республіка Казахстан, р. Екібастуз. Опис матеріалу: Пропоную вам конспект уроку з предмету «Літературне читання». Даний матеріал призначений для вчителів початкових класів, при вивченні теми «Усна народна творчість. Казки», 2 клас.  Літературне читання — Автор: Крупейченко Лариса Павлівна, вчитель початкових класів ЗОШ №10. Казки», Добрий день! Чиє у Вас літ.чит. 4 клас за підручником Науменко.Буду вдячна.

12:11. larasahno. колобок. 05:21.

bagriydom. олімпіада з природознавства 4 клас скачать.  З новим роком, хай півник принесе позитив у житті, натхнення у роботі, здоров я!!Підскажіть, будь ласка, на ІІ семестр літературне читання у Вас вже є?

Дуже вдячна, за відповідь. 23:06. bsm20. Маргарита,добрий вечір! сайт — супер, дуууже багато цікавого і потрібного особливо для молодого вчителя.

зайшла я сюди вперше, зареєструвалась і знайшла те, що шукала.! 14:17. VVV. Головна » Статті » Навчальні та методичні посібники » Конспекти уроків. [ Додати статтю ].

Літературне читання 2 клас Савченко Поурочні плани. Літературне читання 2 клас савченко поурочні плани.  Категорія: Конспекти уроків Додав: Avgustin (18.08.2015). Переглядів: 19476 Рейтинг: 3.2/5. Всього коментарів: 0. Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. Конспект уроку Безкоштовно онлайн Савченко О.

Науменко. О. 2 клас Літературне читання.  Посібник розроблено відповідно до нової (2011 р.) програми з літературного читання для 2 класів шкіл з українською мовою навчання та нового підручника Савченко «Літературне читання». Автор дібрав багатий дидактичний матеріал, який дозволить зробити уроки цікавими та змістовними.Разом із підручником Савченко «Літературне читання» для 2 класу (К.: Освіта, 2012), зошитом із читання «Читайко» (автор Царевська Н. — Х.: Ранок, 2013) посібник складає повний навчально-методичний комплект. Календарне планування 2 клас ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ (Савченко О.Я.) Календарне планування 3 клас ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ (Лапшина І.М, Попова Т.Д.) Календарне планування 3 клас ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ (Науменко.О.) Календарне планування 3 клас ЛІТЕРАТУРНЕ ЧИТАННЯ (Гавриш Н.В.) Тести за творами підручника Савченко «Літературне читання» для вчителів та учнів Також вам може бути цікаво: Всего комментариев : 0.  Доброго дня! Поділіться, будь ласка, цікавими матеріалам з української мови 2 клас звукосполучення шч. yrok написав 11.09.2018 в 18:34 Написати листа. Усі сертифікати надіслано. (до підручника Н. Кравцової та ін., за програмою Савченко)Презентації призначені для використання на уроках літературного читання у 2 класі. Розроблені в «Підручники і посібники».  Презентації призначені для використання на уроках літературного читання у 2 класі. Розроблені відповідно до підручника «Українська мова та читання. У 2 ч.» (авт. Н. Кравцової та ін.) за програмою Савченко. Інтернет-магазин Ранок — 10 000 книг українською та російською мовами. Тут можна купити книгу на будь-який смак. Дитячі книги. Казки, скоромовки, книжки-панорамки, альбоми для наліпок. Книжки для підготовки до школи. Світові бестселери. Великий вибір кулінарних книг. Наочні посібники. Розвиваючі ігри. Набори для творчості. Навчальна література. Енциклопедії.

Словники.

Сезонні акції та знижки на кращі книги. Доставка книг поштою або кур’єром. Найактуальніші новини для викладачів у «Клубі вчителів». Ковальчук,. НастенкоМій конспект.

I семестр (за підручником.О.Науменко). [ · Викачати видалено () ]. 01.01.2014, 20:37 Категорія: Читання Додав: ivanka Теги: Переглядів: 900 Завантажень: 173. Підручник Літературне читання 2 клас Нова програма Савченко. Кnigovo Книгово. wyświetleń 4,5K3 lat temu. knigovo.org.ua/product_info.php?products_id=9478 Підручник Літературне читання 2 клас Нова програма Савченко 11:27. Наші мудрі друзі — енциклопедії. Урок літературного читання 2 клас за підручником О.Савченко. Нanna Handrabura. wyświetleń 3,9K9 miesięcy temu. 0:58. Оновлення 2017. Мій конспект. ІI семестр (за підручником Науменко). Підсумок за розділом «Літературні казки». Мета: узагальнити знання учнів за розділом «Літературні казки»; розвивати вміння читати за особами, вибірково, працювати в групах, парах; створити атмосферу радості, насолоди від творчості; розвивати зв’язне мовлення, мислення, увагу, кмітливість, пам’ять; виховувати інтерес до читання казок. I. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ МОМЕНТ IМОВЛЕННЄВА РОЗМИНКА 1. Робота над скоромовками Діти Мама вчить мене читати, вчить мене читати тато. Вчить дідусь і вчить бабуся, скоро-скоро я навчуся.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

медична хімія мороз луцевич яворська

минус наша мова м ведмедері

відповіді до збірника задач з фізики 11 клас божинова карпухіна сарій